Vår PGA Pro Christopher Damm

Oavsett ditt behov finns vi på plats för att utvecklas tillsammans med dig. En lektion kan handla om att finslipa din teknik inför tävlingsgolf, men det kan också handla om allt från puttning till peggning. Varje golfare är unik i sig och individuella behov för att lyckas. Det är det Viktigaste! Vi har alla olika föruttsättningar!

Vår filosofi är mycket enkel, Vi bygger på enkelhete?n. Grepp, Uppställning och Sikte är av stor vikt för att undvika andra kompensationer i en golfsving. Alla människor kan spela golf men många vet inte om hur bra det kan bli! Vi undervisar alltid med utgångspunkt hur flyger bollen. Teknik, fysik och utrustning är faktorer för att lyckas.

Jag är självfallet medlem i PGA (professional golfers association) som är en intresseorganisation för yrkesspelare och instruktörer. PGA verkar för skapa och upprätthålla en yrkeskunnig kår av instruktörer och tournamentplayers. En fullvärdig medlem av PGA är en proffesionel yrkesman som har både utbildning och yrkeserfarenhet. 

Jag har både genomfört PGAs tränarassistentutbildning samt tränarutbildningen. 

Gå gärna in och "gilla" min facebooksida (Chris Damm Golf Academy) om du vill vara uppdaterad med lite all möjligt inom golfen

För mer information, hör av dig till mig, Christopher Damm på cd.golf.academy@gmail.com eller via 0723- 28 88 10