Medlemsansökan Saxnäs GK, 2018

Fyll i formuläret nedan om du önskar bli medlem i Saxnäs GK. Vi godkänner dig som medlem så snart vi fått in denna ansökan samt att medlemsavgiften är betald. (Inbetald medlemsavgift & spelavgift återbetalas ej)

I alla medlemsskap ingår fri tillgång till vår korthålsbana och man får möjlighet att kunna deltaga i Klubbmästerskap, Ölandsmästerskapen och möjligtvis en chans till att deltaga i alla våra seriespelslag. Man får även möjligheten att deltaga i vår kontinuerliga tävling Onsdagsgolfen som man spelar under säsongen. Man kommer att kunna vara med på våra temadagar under sommaren.

Medlemsformer:

Grundmedlemskap: (Även kallat greenfeemedlemskap) Är till för dig som inte spelar så mycket. Du får betala en reducerad greenfee (18 hål) när du spelar hos oss. Som medlem har du även rabatt hos de grannklubbar vi har avtal med runt om i Kalmar län. Spelar du fler än 8 rundor per säsong så tjänar man rent ekonomiskt på att skaffa ett fullvärdigt medlemskap, se Medlem med lånad spelrätt. Det går när som helst under säsongen att uppgradera sitt grundmedlemskap till fullvärdig medlem, genom att betala mellanskillnaden mellan de två medlemskapen.

Medlem med ägd spelrätt: När man äger en spelrätt, kommer man kunna hålla ner sin årliga kostnad med 1000 kronor. Detta är ett bra alternativ för dig som tänker vara medlem hos oss på lång sikt. Spelrätt går att skaffa antingen på klubben eller på exempelvis blocket. Vill man ha mer information angående spelrätten, var god kontakta receptionen. Man får fri tillgång till banan och därmed behöver man inte erlägga någon greenfee på Saxnäs GK under 2018.

Medlem med lånad spelrätt: För dig som inte vill ha någon spelrätt utan enbart betala en årlig summa och ha fri tillgång till banan och korthålsbanan under 2018. Detta är ett bra alternativ för dig som ska spela fler än 8 rundor på Saxnäs GK och vill komma och spela när man vill utan att behöva tänka på hur mycket man ska betala varje gång. Detta är vår mest populära medlemsskapsform!

Vardagsmedlem: För er som vill hålla ner medlemsavgiften och känner att ni mestadels spelar på vardagar. Man spelar fritt under vardagar. Under helger och helgdagar får man reducerat pris på sin greenfee. Passar perfekt för er som tycker om att spela på vardagar och ändå kunna vara med på onsdagsgolfen och slåss om segern.

Högskolestuderande: Studerar ni heltid under 2018 får ni en lägre årlig avgift. Intyg krävs och innebörden är densamma som medlemsskap med lånad spelrätt. För enbart 2850kronor får man spela fritt under alla dagar på Saxnäs GK under 2018.

Senior: född -96 eller tidigare. Äldre junior: född -97 tom -03. Yngre junior: född -04 tom -07. Knatte: född -08 tom -18.

Medlemsform   Senior Junior 15-21år Junior 11-14år Knatte - 10år
 Grundmedlemskap                       990kr    660kr    440kr    440kr
 Innehar spelrätt 3 900kr
 Utan spelrätt 4 900kr 1 750kr 1 150kr    750kr
 Vardagsmedlem 3 690kr
 Högskolestudent 2 850kr, studieintyg krävs

Personnummer:
Namn:
Adress:
Postadress:
Telefon  Mobil:
Golfuppgifter & Betalsätt
Handikap (hcp) 36+ under utbildning   Officielt hcp:
Hemmaklubb:  (Om annan än Saxnäs GK)
Tidning:

Namn på familjemedlem som är med i Saxnäs GK, endast en tidning per hushåll.

Önskar betala:

Via faktura  Kort på kansliet (Ej kontanter)  Delbetala (autogiro)  månader

Vid autogiro tillkommer en uppläggningsavgift på 200kr. Medgivande för autogiro skall undertecknas och skickas in. Blankett för detta finner du här>>

När min ansökan beviljats lovar jag att följa klubbens och driftbolagets stadgar och bestämmelser, samt de övriga beslut som fattas av styrelse eller kommitté. Jag medger också tillstånd till publicering av mitt namn i officiella sammanhang; tidbokning, tävlingar, startlistor etc samt registrering i klubbens och Svenska golfförbundets register GIT.