Tävlingsweekend 2/8, 3/8 och 4/8

 

2/8 Bilslaget

Vi spelar 2-manna Texas scramble med minst 7 utslag/spelare.

Bägge spelarna slår ut sin boll. Sedan väljer man vilket som är det bästa läget. Då markerar man denna bollen med 1 pegg. Sedan placerar man sin boll inom ett scorekort från peggen, ej närmre hål och båda spelarna slår på sin boll. Man gör samma sak fram tills man är i hål, eller om man har otur så gäller + 5.

Medspelaren får EJ stå i puttlinjen när man puttar.

Sponsorer Toyota och Strömbergs bil AB

 

3/8 Partävling

Tryal Irish greensome

Bägge spelarna slår ut sin boll. Nästa slag slår man på sin medspelares boll. Därefter väljer man vilken boll man skall fortsätta på. Är det den bollen som spelare 1 slog då är det spelar 2 som skall slå slaget och tvärt om. Man skall EJ slå 2 slag efter vartannat på samma boll. Man gör detta på alla hålen även par 3 hålen.

Sponsor Hagblomsgruppen

 

4/8 Partävling

Bästboll

Partävling där man spelar sitt eget spel och det är bästa resultatet på respektive hål som räknas.

Man skriver ned allas score på scorekortet.

Närmast hål på alla 4 par 3 hålen

Sponsor Saxnäs gk

 

2/8 - 4/8 Dolda hål

Denna tävlingen ingår i tävlingsweekends 3 partävlingar som spelas 2/8, 3/8 samt 4/8. Alla som är med och spelar dessa dagar kommer även att vara med i denna tävlingen.

Vid prisutdelningen den 2/8 kommer det att dras 6 lappar med hålnummer på som sedan lägges i ett förseglat kuvert med dagens datum på.

Vid prisutdelningen den 3/8 kommer det att dras 6 lappar med hålnummer på som sedan lägges i ett förseglat kuvert med dagens datum på och resterande 6 lappar lägges i ett förseglat kuvert med datum 4/8.

Inmatning av dessa scorer göres lördag eftermiddag.

Medverkar man inte någon av dagarna så får man hålets par + 5 slag.

Resultat av denna tävling redovisas på prisutdelningen på lördagen och dessa priser är personliga (man behöver ej vara på plats för att få sitt pris)

Tävlingskommittén